Buna seara!
Am domiciliul in Galati dar locuiesc de cativa ani in Cluj, in chirie, cu viza de flotant.
La casa din Galati nu mai locuieste nimeni. Zilele trecute am primit un mesaj de la banca. Am descoperit ca a fost instituita proprire pentru o amenda de rovinieta, din iunie.
Mi se pare foarte nedrept sa primesc o amenda, fara sa stiu, sa nu pot fi instiintata in niciun fel si sa ma trezesc cu blocarea contului. Daca am viza de flotant in Cluj, pot face ceva sa primesc notificari la adresa la care locuiesc? Am vreo sansa sa scap de amenda sau trebuie sa o platesc? Multumesc!
PV de contraventie se trimit la adresa din certificatul de inmatriculare. CNAIR a procedat in consecinta, nu avea de unde sa stie ca dvs. aveti viza de flotant. Trebuie sa platiti amenda.
Dacă amenda a fost acordată legal, degeaba o contestați ca pierdeți procesul. Oricum acum ați ieșit din termenul de 15 zile, și nu mai puteți face nimic.
Multumesc pentru raspunsuri. Sunt de obicei foarte atenta si imi place sa fiu in regula cu toate. Dar rovinieta mi-a scapat si foarte mult m-a deranjat ca nici nu am putut fi instiintata din cauze ce nu tin de mine. Nu pot sa imi cumpar casa in Cluj si prin urmare nu am nicio posibilitate sa imi schimb domiciliul. Asta e. Nu stiu la ce foloseste flotantul....