avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proprire cont pentru amenda rovinieta.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proprire cont pentru amenda rovinieta.

Buna seara!
Am domiciliul in Galati dar locuiesc de cativa ani in Cluj, in chirie, cu viza de flotant.
La casa din Galati nu mai locuieste nimeni. Zilele trecute am primit un mesaj de la banca. Am descoperit ca a fost instituita proprire pentru o amenda de rovinieta, din iunie.
Mi se pare foarte nedrept sa primesc o amenda, fara sa stiu, sa nu pot fi instiintata in niciun fel si sa ma trezesc cu blocarea contului. Daca am viza de flotant in Cluj, pot face ceva sa primesc notificari la adresa la care locuiesc? Am vreo sansa sa scap de amenda sau trebuie sa o platesc? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
simulink, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:39, 11 Ianuarie 2021
PV de contraventie se trimit la adresa din certificatul de inmatriculare. CNAIR a procedat in consecinta, nu avea de unde sa stie ca dvs. aveti viza de flotant. Trebuie sa platiti amenda.
Dacă amenda a fost acordată legal, degeaba o contestați ca pierdeți procesul. Oricum acum ați ieșit din termenul de 15 zile, și nu mai puteți face nimic.
Multumesc pentru raspunsuri. Sunt de obicei foarte atenta si imi place sa fiu in regula cu toate. Dar rovinieta mi-a scapat si foarte mult m-a deranjat ca nici nu am putut fi instiintata din cauze ce nu tin de mine. Nu pot sa imi cumpar casa in Cluj si prin urmare nu am nicio posibilitate sa imi schimb domiciliul. Asta e. Nu stiu la ce foloseste flotantul....
Gasiti pe cineva sa va ia de la adresa de domiciliu, de vreo doua ori pe saptamina, corespondenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta masina vanduta Ana-Maria S Ana-Maria S Buna ziua, Am vândut o mașină în 2015, iar în 2016 am primit o amenda rovinieta, iar ulterior am trimis un mail la CNAIR cu contractul de vanzare si ... (vezi toată discuția)
Pvcc lipsa rovinieta valabila primit dupa 8 luni de la data constatarii Lia64 Lia64 La data de 24.07 .2019 am fost surprinsa de camerele foto, circulind fara rovinieta valabila , pe raza localit. Lacu Sarat. Ag. constatator intocmeste pvcc la ... (vezi toată discuția)
Somatie dosar executare amenda cnair So22en1! So22en1! Am primit o somatie de executare silita emisa in 16.11.2017 pentru o amenda de la CNAIR pentru un titlu de creanta R170115679 din 07.02.2017. Ciudat este ... (vezi toată discuția)