avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE COPIL
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE COPIL

Buna ziua. am si eu o intrebare. pana in data de 28 decembrie 2009 am avut concediu de crestere a copilului de 2 ani de zile. pe data de 29 decembrie am depus la angajator concediu medical.
as dori sa intreb cum pot trece copilul pe asigurarea medicala a tatalui??? ce fel de demersuri se fac la casa nationala de asigurari sociale ??? imi trebuie o adeverinta din partea angajatorului tatalui??
astept raspunsul dvs de urgenta.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 16:31, 30 Decembrie 2009
Copiii beneficiaza de asigurare fara plata contributiei.Nu este nevoie sa faceti demersuri.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2009
ContSters76710, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii concedii medicale abcdegh abcdegh Buna ziua Am un salariat a carui sotie este in concediu de crestere a copilului pentru al II-lea copil, iar dansul a prezentat pentru primul copil concediu ... (vezi toată discuția)
cum pot ramane/pleca de la munca dupa cei 2 ani de crestere a copilului fara a imi da demisia,tinand cont ca trebuie sa il operez si trebuie amanat serviciul aprozimativ 3 luni BUTU CLAUDIA BUTU CLAUDIA Buna seara! Am o mare dilema in ceeace priveste iesirea din concediu de crestere al copilului.Luna aceasta copilul face 2 ani si ar trebui sa incep munca.Am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in prima luna dupa concediu de crestere a copilului Ady_nag Ady_nag Am revenit mai devreme din concediu de crestere dar la nici o luna copilul a fost internat la spital unde am foat neoita sa stau cu el. Cand am cerut ... (vezi toată discuția)