avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziu sunt inscrisa de 1 an la un domn instructor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziu sunt inscrisa de 1 an la un domn instructor din motive ...

buna ziu sunt inscrisa de 1 an la un domn instructor din motive diverse anul acesta mam inscris la alt instructor si nu stiu cum sa procedez sa fac transferul domnul instructor a zis c sunt scoasa de la dansul ca a trecut un an peste dar domnului instructor recent îi apare ca ma respinge va rog sa ma ajutati si pe mn
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:22, 10 Ianuarie 2021
Domnisoara daca esti minoră ar trebui ca părinții să se ocupe de problema aceasta dacă ești majora ar trebui să încerci să dai mai multe informatii cand soliciti un raspuns.Esti inscrisa la un club sportiv, club școlar , practici de placere, esti sportiva legitimata practicînd sport de performanță?În funcție de aceste aspecte se aplica regulamentul unei federații,al unui club sportiv etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea unui sportiv dintr-un club geoni geoni Ce pasi trebuie urmati pentru a retrage de la un club sportiv scolar a unui sportiv care nu a participat pana acum la vreo competitie sportiva? Este suficienta ... (vezi toată discuția)
Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un ... sandutudorache sandutudorache Băiețelul meu în vârstă de 13 ani a fost legitimat la un club de baschet dar din cauza programului scolar nu putea ajunge la orele de antrenament . Acum ... (vezi toată discuția)
Transfer sportiv la o nouă asociatie sportivă Andrei Ionuț 11 Andrei Ionuț 11 Buna ziua .am înființat o nouă asociatie sportivă și vreau să transfer un sportiv de la o asociație la alta și vechea asociație îmi cere o sumă de ... (vezi toată discuția)