avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua , sunt subinginer electromecanic si as dori ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua , sunt subinginer electromecanic si as dori sa stiu ...

Buna ziua , sunt subinginer electromecanic si as dori sa stiu daca ma pot angaja ca inginer sisteme de securitate daca urmez un curs de specializare in ocupatia de inginer sisteme de securitate. Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
rslili, utilizator
Cel mai recent răspuns: rslili , utilizator 18:02, 11 Ianuarie 2021
Trebuie sa aveti diploma de inginer si nu curs de specializare.
Va multumesc de raspuns , Am de asemenea o diploma cu specializarea ingineria si protectia mediului in industrie . Cu aceasta diploma ma pot angaja ca inginer sisteme de securitate daca urmez cursul ? Va multumesc !
In opinia mea, va puteti angaja.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de studii necesare pentru un concurs angajare antony5 antony5 Buna ziua, As dori sa ma inscriu la un concurs de angajare pentru care cerintele de studii sunt de inginer diplomat. Eu sunt licentiat in Ecologia si ... (vezi toată discuția)
In codul cor 2015 - nu exista inginer sudor desi in politehnici se ! teodorbadea teodorbadea Buna ziua, Sunt absolvent din 2012 al UNIVERSITATII POLITEHNICE din BUCURESTI Facultatea de inginerie si managementul sistemelor tehnologice (4 ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)