avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa-mi spuneti: daca o mama este in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa-mi spuneti: daca o mama este in concediu de cresterea ...

Va rog sa-mi spuneti: daca o mama este in concediu de cresterea copilului pina la 2 ani, iar intre timp naste al doilea copil, are dreptul la indemnizatie pentru ambii copii , pina la implinirea virstei de 2 ani a primului copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 11 Ianuarie 2021
Pe perioada suprapunerii situației, cuantumul indemnizației lunare se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.

Astfel, pana la implinirea varstei de 2 ani a primului copil se va primi indemnizatia CCC1 + 1250 lei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este ... Ioan81 Ioan81 Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este din nou însărcinată ( avand gemeni) si urmeaza sa nasca inainte de a implini primul copil 2 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt în concediu crestere copil pana în aprilie ... annahp annahp Bună ziua! Sunt în Concediu crestere copil pana în aprilie 2022. În noiembrie 2021 voi naște al doilea copil. Care este procedura ce trebuie urmata și ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Dianaoana2797 Dianaoana2797 Bună ziua ! Am și eu o întrebare.Pentru ca am absolvit o facultate beneficiez deja de 6 luni de indemnizatia de crestere a copilului, daca peste 7 luni voi ... (vezi toată discuția)