avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt in concediu creștere copil. Copilul a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt in concediu creștere copil. Copilul a împlinit ...

Buna ziua,

Sunt in concediu creștere copil. Copilul a împlinit 1 an în decembrie 2020. Acum sunt din nou însărcinată in 7 săptămâni.
Cum se calculează indemnizația in cazul meu?
Ma avantajează sa ma întorc la munca fie si pentru câteva luni?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:13, 11 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Va avantajeaza doar daca o sa incasati un salariu mai mare ca indemnizatia primita.
In caz contrar o sa primiti aceeasi indemnizatie ca pentru bebe1 daca din calculul indemnizatiei pentru bebe2 rezulta ca o sa fie mai mica decat cea pentru bebe1.
Spre ex: Ati primit o indemnizatie in cuantum de 3000 de lei pentru bebe1 si din calculul indemnizatiei pentru bebe2 rezulta, conform veniturilor, o suma de 2700 lei. Atunci o sa primitti o indemnizatie egala cu prima, adica 3000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea indemnizatiei pentru ccc2 emilia0201 emilia0201 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri pt. ca cele 126 zile se termina in 30 aprilie 2011, am un copil care a implinit in 18 iulie 2010, 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere al doilea copil RoxanaAB RoxanaAB Buna seara, As fi bucuroasa daca m-ati putea lamuri intr-un aspect, cu atatea schimbari de legislatie nu mai stiu unde sa ma uit. Situatia este in felul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie cu concediu fara plata amyST amyST Buna ziua, As vrea sa stiu cum se calculeaza indemnizatia pentru bebe2 in cazul in care am avut indemnizatie pentru bebe1 timp de 11 luni apoi am intrat in ... (vezi toată discuția)