avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru in alta tara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru in alta tara

Buna ziua! Am o firma in Romania si m-ar interesa cum deschid( sau unde ma interesez) un punct de lucru in alta tara( de exemplu Spania). Imi trebuie un punct de lucru in alta tara doar pentru a face vama produselor(import). Cum ar trebui sa procedez? Din cate am inteles ar fi mai indicat sa deschid punct de lucru decat filiala. Pot face vama in tara respectiva prin punctul meu de lucru de acolo si dupa marfa sa fie livrata in Romania?
Buna ziua,

Ma puteți contacta, colaborez cu un avocat din Spania care ne poate ajuta.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o speta in care doi operatori economici au incheiat ... Gabriel Alionte Gabriel Alionte Buna ziua, am o speta in care doi operatori economici au incheiat un contract de prestari servicii. Prestatorul avea obligatia de a confectiona produse pentru ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l. Horaangi Horaangi As vrea sa stiu cine se ocupa cu inregistrare marca la OSIM sau unde as putea gasi mai multe informatii(pret,timp,alte detalii) Va multumesc anticipat (Firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca un contract de achizitie publica se apropie de ... Gabriel Alionte Gabriel Alionte Buna ziua, daca un contract de achizitie publica se apropie de data expirarii si inca nu a fost livrata toata marfa ce face obiectul contractului , ... (vezi toată discuția)