avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vreau sa imi deschid un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vreau sa imi deschid un PFA

Am si eu o nelamurire. Vreau sa imi deschid un PFA iar veniturile sunt realizate din marketing afiliat. Primesc in fiecare luna o anumita suma in Paypal pe care o retrag in contul bancar. Cum inregistrez banii din Paypal? Cand primesc plata in Paypal este specificat adresa de e-mail si numele celui care imi trimite banii. Nu am alte detalii.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:53, 11 Ianuarie 2021
Contul bancar trebuie sa fie pe pfa si veti inregistra lunar incasarile ca venituri ale pfa in registrul jurnal de incasari si plati conform extrasului de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate plati prin paypal într-un pfa alex92alex alex92alex Buna ziua, am de gând să-mi deschid un PFA pentru mini business-ul meu in marketingul afiliat. Am insa o nedumerire și anume: compania cu care o să ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit - registrul jurnal de incasari si plati ipi ipi Buna ziua, In legatura cu completarea Registrului Jurnal de Incasari si Plati pentru un PFA cu Norma de Venit, ce document justificativ trebuie trecut pentru ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)