avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate plati prin PayPal într-un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate plati prin PayPal într-un PFA

Buna ziua, am de gând să-mi deschid un PFA pentru mini business-ul meu in marketingul afiliat. Am insa o nedumerire și anume: compania cu care o să lucrez(cu sediul în usa) va face plățile exclusiv prin PayPal iar eu voi retrage banii din PayPal în contul bancar atașat PFA ului. Întrebarea este: cum voi tine contabilitatea? In registrul jurnal va trebui sa trec sumele de bani (RON) care îmi intră în contul din banca ? sumele în dolari care intra în contul de PayPal? Sau ambele? Ce documente va trebui sa mai atașez? Extras de cont din Romania? Istoric plati PayPal?
Cel mai recent răspuns: alex92alex , utilizator 23:29, 11 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar cele din extrasul de cont al contului de pe pfa.


george-neagu a scris:

Doar cele din extrasul de cont al contului de pe pfa.


Mulțumesc pentru răspuns! Să înțeleg că impozitul îl voi plati la ANAF pe baza extrasului de cont din contul de pe PFA? Menționez că nu voi avea niciun contract cu respectiva companie doar voi promova produsele și lunar, voi primi banii in PayPal. Trebuie sa fac facturi ?


george-neagu a scris:

Doar cele din extrasul de cont al contului de pe pfa.


Sau mai bine zis .. cum fac facturile ? tinand cont ca voi primi banii in contul PFA prin paypal..?? chiar as vrea sa incep aceasta activitate si sa fie totul legal. Din pacate caut de aproape o zi si nu am gasit un raspuns concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un pfa zizuflorin zizuflorin Am si eu o nelamurire. Vreau sa imi deschid un PFA iar veniturile sunt realizate din marketing afiliat. Primesc in fiecare luna o anumita suma in Paypal pe ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)
Vanzari prin moneybokers si paypal - inregistrarea lor in contabilitate. Haotik Haotik Deci am contract cu moneybokers, ambele conturi sunt facute cu datele firmei si pe firma. O sa va dau foarte concret exemplu cu banii care intra si cu ... (vezi toată discuția)