avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt angajata la acelasi angajator de 1 an ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt angajata la acelasi angajator de 1 an și 2 ...

Bună ziua!
Sunt angajata la acelasi angajator de 1 an și 2 luni cu un contract pe perioada determinata, urmez și studii de masterat la zi urmând sa le finalizez anul acesta.
De curând am aflat ca o sa fiu mămică și sunt puțin îngrijorată ținând cont ca contractul se va finaliza pe data de 31.03.2021. Dacă doctorul ma va scoate cu risc înaintea finalizării contractului voi primii acei banuti pana la nașterea copilului, dar și dacă voi primii bani și după nașterea acestuia (indemnizația de creștere copil)?
Dacă sunt studenta și anjagata, se face cuantum pe veniturile lunare și se calculează indemnizația sau se alege doar o varianta din cele doua?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 12 Ianuarie 2021
Care este data nasterii copilului ?

Detaliati exact statutul dvs in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului (angajata de la ....pana la......., studenta din anul .... , etc.)
Data nașterii este în 24 august. Sunt însarcinata în 8 săptămâni. În ultimii 2 ani, am fost studenta și angajata din 15.11.2020-pana la data de 31.3.2021 (contract determinat). Sunt la master anul 2, devin absolventa în iulie.
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Care este data nasterii copilului ?

Detaliati exact statutul dvs in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului (angajata de la ....pana la......., studenta din anul .... , etc.)

In speta, veti beneficia numai de CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Studentii la zi beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului? manoci manoci Buna ziua, Sunt angajata din luna mai 2010, si sunt insarcinata. Data nasterii aprox. o sa fie in sfarsitul luni- aprilie, inceputul lunii mai. Pana in data ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)