avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren de la cineva care are promisiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren de la cineva care are promisiune bilaterala de V-C cu plata integrala a sumei

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un teren intravilan ( petru care am dat un avans de 4500 lei cu chitanta de mana ) deoarece nu am reusit sa ajungem la un notar. Cel care vinde are o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare cu plata integrala a sumei, trecuta in Cartea funciara, dar nu a finalizat contractul de vanzare-cumparare cu proprietarul din carte.
In aceste conditii poate, poate cel care vinde sa imi faca o promisiune de vanzare-cumparare pana finalizeaza contractul de vanzare-cumparare, ca sa am si eu o certitudine ca il pot cumpara ? Sau ce alta solutie imi recomandati ..

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Promisiune vanzare-cumparare imobil AlexStefan01 AlexStefan01 Buna ziua, doresc sa achizitionez un imobil cu promisiune de vanzare cumparare. Se va plati la semnare un avans, iar diferenta pana la valoarea integrala a ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana - valabilitate? mariana_d mariana_d Buna dimineata, Am o casa de vanzare, actele de cadastru (cartea funciara) inca nu sunt gata. Cumparatorul vrea sa facem o chitanta de mana cu martori pentru ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)