avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costurile juridice ce tin de analiza unui contract de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costurile juridice ce tin de analiza unui contract de inchiriere

Costurile juridice ce tin de analiza unui contract de inchiriere pt un sediu nou se inregistreaza in costurile cu imobilizarea in curs pana la receptia finala sau direct pe cost? Mentionez ca societatea isi schimba sediul social si face anumite imbunatatiri, dar mai sunt si alte costuri adiacente , gen consultanta juridica privind contractul de inchiriere.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: emilia.curca , utilizator 16:46, 12 Ianuarie 2021
Buna ziua,

Cu scuzele de rigoare, eu nu am inteles intrebarea. Aveti nevoie de o consultanta juridica în ceea ce privește încheierea unui contract?

Cu stima,
Buna ziua, nu, avem deja pe cineva care ocupa , nu stiam cum sa tratam aceste cheltuieli, daca sa le capitalizam sau nu . Ne-am lamurit intre timp.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare sediu firma krika8712 krika8712 In 2007 soc. la care lucrez si-a renovat sediul firmei ( sediul fiind acasa la administrator- deci si-a modernizat casa ), iar toate materialele s-au ... (vezi toată discuția)
Investitie sau cheltuieli reparatii? tincuta30 tincuta30 O societate a inchiriat pe o perioada de 10 ani un spatiu pentru a desfasura activitate de alimentatie publica - restaurant. Spatiul inchirat era cu finisajele ... (vezi toată discuția)
Cost schimbare sediu social Korobase Korobase Stie cineva cat costa schimbarea sediului social (in acelasi oras)? Aceasta cheltuiala e deductibila? (vezi toată discuția)