Bună seara. Acum ceva timp am avut un mic incident cu un autobuz. Eu am ieșit de pe o strada pe drumul principal, am făcut dreapta pe prima banda fiind libera, de pe banda a doua a venit autobuzul și acesta și-a schimbat banda pe prima banda unde eram eu și mi-a tăiat calea ca să intre în stație, în acel moment mi-a lovit bara pe partea stânga. Nu am reușit sa îl mai prind ca a plecat din stație, am sunat la sediul trans bus, dar nu am rezolvat nimic. Azi am primit de la politie hârtie în care sa trec datele șoferului, m-am prezentat la ei și mi-au suspendat permisul pentru 90 zile și amenda de 1500 lei, pe motiv ca nu am respectat indicatorul oprire și nu m-am prezentat în 24 de ore pt a declara tamponarea. Eu am oprit la indicator și când am ieșit pe banda mea nu era nimeni iar autobuzul nu avea semnalizarea ca ar schimba banda și în plus șoferul autobuzului nu a primit nici măcar o amenda. Se poate face ceva în privința asta, o contestație?
Este problema delicata care trebuia solutionata de catre autoritatea publica locala la momentul in care a acceptat suprainaltarea tramei stradale
Sesizati oficial primaria pentru disconfortul creat prin suprainaltare respectiv imposibilitatea scurgerii apei prin sistem de preluare si deversare ape pluviale,trebuia asigurata rigola