avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... am nevoie de ajutor urgent va rog mult ! - reziliere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

am nevoie de ajutor urgent va rog mult ! - reziliere contract cu firmă din Bangladesh

am nevoie de ajutor urgent va rog mult !
am semnat cu un cetatean din bangladesh un contract de colaborare ( nu am firma) in baza caruia el imi trimite muncitori iar eu le gasesc locuri de munca si le pun actele la imigrari . problema este ca dansul imi trimite doar personal necalificat si eu nu am ce sa fac cu acestia . am cerut prin notificare incetarea contractului fara sa mentionez insa motivul ( dansul mi asemnat notificarea ) dar dansul imi reclama ca mi a platit o suma de bani si o vrea inapoi . ce as putea sa fac sa scap de belea ?
eu nu mai am banii deoarece i am cheltuit in cautarea locurilor de munca.

va rog mult spuneti mi cum sa fac sa scap de el fara sa fie vreun pericol sa fiu actionata in instanta .

sunt om serios , nu caut sa ma imbogatesc pe spinarea nimanui dar nici sa muncesc si sa fiu bataie de joc nu vreau ., sunt destul de speriata si nu stiu ce sa fac sa fie bine si sa termin cu problema asta /.

va multumesc din suflet !
Buna ziua,

În functie de discuțiile pe care le ati avut cu domnul, de demersurile pe care le ati facut în vederea realizării obiectului "contractului" si in special de probele care stau la baza constatării necompetentei personalului trimis, se poate stabili o strategie. Este bine sa răspundeți notificării, insa, va recomand sa apelați la un avocat pentru a va stabili strategia. Raspunsul la notificarea poate fi folosita ulterior în cadrul unei actiuni in instanta, de aceea trebuie redactata avand un suport juridic.

O zi buna.
Cu stima,
Av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans achitat de la firma care nu finalizeaza lucrarea, reziliere contract. k.robert87 k.robert87 Am facut un contract cu o firma de prelucrare piatra naturala. Au trecut 45 de zile, (mai mult de 30 lucratoare) de cand am achitat un avans in numerar la ... (vezi toată discuția)
Datorie teoretica din 2010 maximilian20 maximilian20 Buna ziua. Am luat un credit in 2007 pe care am refinanțat in 2010. in 2011 am avut un accident, am rămas fără loc de munca și alte problem grave. Am ... (vezi toată discuția)