avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost chemat urgent sa semnez notificarea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost chemat urgent sa semnez notificarea de preaviz, dar fara ...

Am fost chemat urgent sa semnez notificarea de preaviz, dar fara sa am de ales. Mi s-a spus la telefon ca ori ca vin ori ca nu vin, notificarea va fi transmisa si ca nu am de ales altceva decat sa semnez. A fost mare presiune la telefon, s-a inregistrat automat, dar efectiv nu am avut de ales.
Acuma, eu ma simt nedreptatit din cauza ca eu pierd totul si ei pierd o pozitie care a fost dizolvata, pozitia de Programator ajutor, pozitie cu care oricum aveam de a face putin in timpul in care am lucrat (dadeam anumite rapoarte catre programatori, dar eu ma ocupam de solutii helpdesk in mare parte) Mentionez faptul ca am lucrat 5 luni de zile, dupa care au urmat 4 luni de zile in care asteptam sa imi gaseasca alt proiect.
Acuma, credeti ca s-ar merita sa apelez la consultanta si ce mai este necesar, mai pot oare rezolva ceva, doar din cauza ca pe ei nu ii dezavantajeaza atat de mult sa desfinteze o pozitie cu care oricum nu aveam mare legatura? In CV nu am precizat nimica de programare, nici ca as avea experienta nici pregatire.
Acuma, daca nu s-ar merita, as prefera sa am grija de banuti pana imi gasesc ceva si sa nu pierd timp si bani.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 12 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contesta in instanta decizia de concediere , daca considerati nelegala concedierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare suma colosala. Gabitant Gabitant Buna, va rog sa ma sfatuiti daca puteti:ocup o functie de conducere intr-o intreprindere, adica seful unei sectii de productie.In urma unor rapoarte de ... (vezi toată discuția)
Recomandari negative anchy anchy Buna ziua! Am avut un contract pe perioada determinata de 7 luni intr-o unitate bancara. Am plecat la finalizarea contractului, deoarece directorul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna martie am ales sa închei o colaborare de ... jpeguser jpeguser Buna ziua, In luna Martie am ales sa închei o colaborare de mai putin de 3 luni cu un angajator cu care eu personal nu reușeam sa relaționez. Deși la ... (vezi toată discuția)