Am fost chemat urgent sa semnez notificarea de preaviz, dar fara sa am de ales. Mi s-a spus la telefon ca ori ca vin ori ca nu vin, notificarea va fi transmisa si ca nu am de ales altceva decat sa semnez. A fost mare presiune la telefon, s-a inregistrat automat, dar efectiv nu am avut de ales.
Acuma, eu ma simt nedreptatit din cauza ca eu pierd totul si ei pierd o pozitie care a fost dizolvata, pozitia de Programator ajutor, pozitie cu care oricum aveam de a face putin in timpul in care am lucrat (dadeam anumite rapoarte catre programatori, dar eu ma ocupam de solutii helpdesk in mare parte) Mentionez faptul ca am lucrat 5 luni de zile, dupa care au urmat 4 luni de zile in care asteptam sa imi gaseasca alt proiect.
Acuma, credeti ca s-ar merita sa apelez la consultanta si ce mai este necesar, mai pot oare rezolva ceva, doar din cauza ca pe ei nu ii dezavantajeaza atat de mult sa desfinteze o pozitie cu care oricum nu aveam mare legatura? In CV nu am precizat nimica de programare, nici ca as avea experienta nici pregatire.
Acuma, daca nu s-ar merita, as prefera sa am grija de banuti pana imi gasesc ceva si sa nu pierd timp si bani.
Recomandari negative
anchy
Buna ziua!
Am avut un contract pe perioada determinata de 7 luni intr-o unitate bancara. Am plecat la finalizarea contractului, deoarece directorul de ... (vezi toată discuția)