avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trust Instalatii Montaje Brasov
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trust Instalatii Montaje Brasov

Buna ziua, in legatura cu pensia de la Trust Instalatii Montaje Brasov, si nu stim de unde sa adun actele, as avea nevoie de o adresa pentru a lua legautra.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 12 Ianuarie 2021
Incercati la :
Serviciul Judetean Brasov al Arhivelor Nationale
Adresa: Str. Gh. Bariţiu 34, Braşov, cod 500025, jud. Braşov
Telefon: 0268/475256
Fax: 0268/478742
E-mail: brasov@arhivelenationale.ro

sau

Bratim Braşov (fost Trustul de Instalaţii – Montaj Braşov) - BRAUDIT SPRL
Calitate: lichidator judiciar
Funcţie: nespecificata
Sediu: Municipiul Braşov, str. C-tin Brâncoveanu, Nr. 26, Ap. 2, Judet Braşov
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva t.a.g.c.m.r. brasov, antrepriza specializata ... je-je je-je Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la icim brasov-inteprindere ... Alina Eduard Alina Eduard Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la ICIM Brasov-inteprindere de constructii industriale si montaje. Am nevoie de vechimea in munca pentru aceea ... (vezi toată discuția)
Pensie, adeverință Bíró Gligore Bíró Gligore Caut arhiva fostul SUT BRASOV penntru adeverinta de vechime la pensionare (vezi toată discuția)