avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la ICIM ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la ICIM Brasov-inteprindere ...

Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la ICIM Brasov-inteprindere de constructii industriale si montaje. Am nevoie de vechimea in munca pentru aceea perioada pentru dosarul de pensie. Cum trebuie sa procedez? Tin sa memtionez ca locuiesc in Constanta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 15 Septembrie 2020

Alina Eduard a scris:

Buna ziua, am lucrat in perioada anului 1981 la ICIM Brasov-inteprindere de constructii industriale si montaje. Am nevoie de vechimea in munca pentru aceea perioada pentru dosarul de pensie. Cum trebuie sa procedez? Tin sa mentionez ca locuiesc in Constanta.
Va multumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la Serviciul Judetean Brasov al Arhivelor Nationale
adresa: Str. Gh. Bariţiu 34, Braşov, cod 500025, jud. Braşov
Telefon: 0268/475256
Fax: 0268/478742
E-mail: brasov@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva t.a.g.c.m.r. brasov, antrepriza specializata ... je-je je-je Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)
Arhiva ciat brasov Pajou georgeta Pajou georgeta Buna ziua,daca aveti in arhiva dv. acte si documente din perioada....01/03/1981. pana la 01/10/1981. ....M- ar intéressant pentru pensie ,sa dovedesc ca am ... (vezi toată discuția)
Pensie, adeverință Bíró Gligore Bíró Gligore Caut arhiva fostul SUT BRASOV penntru adeverinta de vechime la pensionare (vezi toată discuția)