avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am achiziționat o mașină second de la persoana ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am achiziționat o mașină second de la persoana juridică care ...

Am achiziționat o mașină second de la persoana juridică care mi-a dat factura fiscală și certificatul de înregistrare a societății. Eu până să o înscriu pe numele meu am vândut mașina, iar cei de la primărie nu vor să îmi dea fiscalul de ce nu am fiscalul de la persoana juridică și stampila de la primăria de unde aparține. Întrebarea mea este daca am nevoie de fiscal de la persoana juridică sau factura fiscală e de ajuns?
Buna ziua,

Certificatul fiscal e obligatoriu la vânzarea unui autovehiculul. Neinmanarea la momentul încheierii contractului sau nedetinerea certificatului fiscal se sancționează cu nulitatea absoluta a contractului de vânzare-cumpărare. Situatia e reglementata în mod expres.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o problema cu actele de vânzare cumpărare ... MihaiC1989 MihaiC1989 Bună ziua am și eu o probelema cu actele de vânzare cumpărare la o mașină. În urma cu 2 ani am achiziționat o mașină (era duminica) am făcut actele ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. dețin ... Sagetatoarea Sagetatoarea Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. Dețin certificatul și talonul mașinii. Ultimul proprietar al mașinii a predat fiscalul celui ... (vezi toată discuția)
Acte auto mavo mavo Buna seara,am o problema si va rog sa ma ajutati sa o descurc,multumesc; Am cumparat un autoturism second de la o persoana fizica prin contract de ... (vezi toată discuția)