Buna ziua, am si eu o intrebare . Dupa moartea părinților am ramas cu o proprietate ( Un duplex plus teren 3800mp) fiind 4 frati din care 1 a decedat in urma cu 1an . Ne-am hotarit sa facem dezbaterea mostenirii anul acesta . Intrebarea e cum se procedeaza se ia in considerare si cel decedat ,mentionez ce era o persoana cu handicap mintal si nu avea urmași )
Buna ziua, fratele decedat mosteneste patrimoniul parintilor urmand ca in lipsa de descendenti/sotie ai fratelui, ceilalti frati sa mosteneasca de la acesta si cota sa provenita din mostenirea parintilor.
In aceasta situatie ar trebui sa chem un evaluator sau se poate face amiabil. Si care sunt pasii care trebuie urmați. Cum ar fi mai usor prin notar sau tribunal
Succesiuni
titi marina
Va salut cu respect.
Revin cu o intrebare la care, deocamdata, nu gasesc raspunsul cert.
Am fost patru frati. Dupa decesul tatalui si mamei noastre, nu am ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor
Ghinda02
Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)
Mostenire
petrovantea12
Buna,
dupa decesul ambilor parinti,eu fiind singurul mostenitor(fiu),pot beneficia de terenul lasat de ei,fara a avea act de mostenire?
Trebuie sa dezbat ... (vezi toată discuția)