avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salariat cu program de 2 ore la firma are dreptul la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salariat cu program de 2 ore la firma are dreptul la deducere personala?

Am un salariat cu program de 2 ore la firma. Nu are alt venit conform declaratiei sale. Este platit la nivelul salarului minim (deci are un salar brut de 558 lei /luna) are dreptul la deducere personala?
Conf programului de contabilitate impozitul este 0 lei
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe 2 ore ByOn ByOn ma uit de un an pe forum dar abia azi am observat aceasta rubrica.cineva imi face contract de munca la salariul minim pe economie la functia mea(bucatar)pe 2 ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit la salar t copil in intretinere elennna elennna buna. am un copilas de 3 ani si 4 luni care nu e trecut in intretinere la sot. eu m-am intors la servici de 5 luni si nu mi s-a spus ca trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt persoana aflata in intretinere vivi23ro vivi23ro eu am nascut in septembrie , in dec sotul s a dus cu actele necesare la lucru sa treaca copilul pt deducere nici in ziua de azi nu am primit nici o deducere, ... (vezi toată discuția)