avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara am si eu o intrebare tatal mia câștigat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara am si eu o intrebare tatal mia câștigat copilul ...

Buna seara am si eu o intrebare tatal mia câștigat copilul dar nu cu drepturi depline ,doresc sa inteleg daca ii pot schimba numele pe numele meu ,nu am fost casatoriti doar concubinaj
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:47, 17 Ianuarie 2021
nu se intelege ce inseamna " mia castigat copilul", dar orice ar insemna, pt a schimba numele copilului aveti nevoie de un motiv temeinic si de acordul tatalui. Daca nu aveti acordul tatalui, va trebui sa va adresati instantei, dar iarasi, va trebui sa aveti un motiv temeinic pt care sa cereti suplinirea acordului tatalui.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
buna dimineata adica locuinta este la tata dar nu a decis nimic instanta ca eu sa ii platesc pensie si nici program de vizita nu am de la instanta
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
ana maria loredana, utilizator
nici program de vizita nu am de la instanta

pai ati cerut ? daca nu ati cerut, nu vea ce sa va dea.
in legatura cu numele, ce motiv aveti sa cereti schimbarea, mai ales ca minorul locuieste la tata ?

Nu prea aveți motive pentru schimbarea numelui copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire in strainatate a copilului minor adam_melissa1987 adam_melissa1987 buna seara,am o rugaminte eu am domiciliu fetei de 5 ani la mine acasa in Romania ,la parintii mei .Tata fetei este plecat la munca in Italia noi am stat in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea certificatului de nastere TatiCar TatiCar Buna!Eu am o fetita de 4 anisori poarta familia fostului (n-am fost casatoriti)la maternitate el a semnat cai copilu lui!acum de 2ani .6luni suntem ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi trec copilul pe nume? teo0907 teo0907 Buna! am 20 ani si un copil de 18 luni cu un barbat cu care acum nu mai sunt. Timp de un an de zile tatal lui nu sa interesat deloc de el. Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)