Buna seara. Cineva ma acuza pe nedrept ca am lovit-o. Mentionez ca are o filmare cand ne certam insa nicidecum nu am atins-o, nici macar nu m-am apropiat de ea. Cum ar trebui sa reactionez? Mentionez ca doamna a depus plangere la politie..de altfel, plangere mincinoasa.
Daca a depus plangere, veti fi audiat. Angajati un avocat cu care sa va consultati si sa va asiste. Trebuie sa vedeti daca are dovezi de lovire, certificat medico-legal, martori, daca a depus inregistrarile video si daca sunt modificate, etc.
Aveti dreptul de a merge cu avocat la politie și daca sunteți nevinovat asa ar fi recomandabil sa procedați.
Avocatul o.sa va sfătuiască in concret pe caz si pe probe.
Nu are certificat medico-legal..n ar fi avut cum,nici macar nu m am apropiat de ea. Mentionez ca acest lucru ma impiedica pentru a mai concura la scoala de politie, fapt de care ea stie. Ce ma sfatuiti? Sa o dau in judecata? Asta a fost planul ei, sa ma impiedice sa mai concurez
Sfat dosar penal
Alecuionut
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,
Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)