avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzata pe nedrept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzata pe nedrept

Buna seara. Cineva ma acuza pe nedrept ca am lovit-o. Mentionez ca are o filmare cand ne certam insa nicidecum nu am atins-o, nici macar nu m-am apropiat de ea. Cum ar trebui sa reactionez? Mentionez ca doamna a depus plangere la politie..de altfel, plangere mincinoasa.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:53, 7 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a depus plangere, veti fi audiat. Angajati un avocat cu care sa va consultati si sa va asiste. Trebuie sa vedeti daca are dovezi de lovire, certificat medico-legal, martori, daca a depus inregistrarile video si daca sunt modificate, etc.
Am o inregistrare cand mama dansei imi zice: "lasa ca te aranjez eu pe tine".. Toate plecand de la lupta pentru avere
Aveti dreptul de a merge cu avocat la politie și daca sunteți nevinovat asa ar fi recomandabil sa procedați.
Avocatul o.sa va sfătuiască in concret pe caz si pe probe.
Multumesc!
Nu are certificat medico-legal..n ar fi avut cum,nici macar nu m am apropiat de ea. Mentionez ca acest lucru ma impiedica pentru a mai concura la scoala de politie, fapt de care ea stie. Ce ma sfatuiti? Sa o dau in judecata? Asta a fost planul ei, sa ma impiedice sa mai concurez

Alte discuții în legătură

Sfat dosar penal Alecuionut Alecuionut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, Intr-o dimineata cand am venit de la serviciu in urma unor discutii contradictorii cu un vecin, am ... (vezi toată discuția)
Trimiterea in judecata aurel79 aurel79 buna! in aprilie 2013 am depus o plangere la politie pentru lovire si alte violente si distrugere, am depus certificat medico legal 15 zile si politia a ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal la divort carinabanu carinabanu Tatal meu are un certificat medico-legal de 7 zile de la medicul legist depus la politie impotriva mamei ca l-a batut si alungat de acasa. Mama la randul ei a ... (vezi toată discuția)