Tatal meu are un certificat medico-legal de 7 zile de la medicul legist depus la politie impotriva mamei ca l-a batut si alungat de acasa. Mama la randul ei a depus cerere la politie ca el a parasit domiciliul de buna voie. Totodata tata a depus actele de divort...Adevarul este ca a plecat de buna voie pentru ca statea in fiecare zi numai beat. Acum urmeaza audieri. Oare ce ar putea pati mama? eu am vazut ce se intampla la mine acasa si mama este nevinovata ... oare cum s-o ajut ? ar putea sa-i dea amenda? ar putea sa-i faca dosar penal ? cum ar putea sa conteste asta?
Puteti s-o ajutati pe mama dvs dand declaratii in favoarea ei atunci cand sunteti chemata la politie. Nu va impacientati deocamdata pentru ca nu stiti daca se va ajunge sau nu in instanta. Cel mai bine pt mama dvs ar fi ca, daca e chemata la politie pentru audieri, sa isi angajeze un avocat care sa o asiste pe toata perioada cercetarilor penale si, daca e cazul, in instanta.
Lovire
mihaella23
buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)