avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat medico-legal la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat medico-legal la divort

Tatal meu are un certificat medico-legal de 7 zile de la medicul legist depus la politie impotriva mamei ca l-a batut si alungat de acasa. Mama la randul ei a depus cerere la politie ca el a parasit domiciliul de buna voie. Totodata tata a depus actele de divort...Adevarul este ca a plecat de buna voie pentru ca statea in fiecare zi numai beat. Acum urmeaza audieri. Oare ce ar putea pati mama? eu am vazut ce se intampla la mine acasa si mama este nevinovata ... oare cum s-o ajut ? ar putea sa-i dea amenda? ar putea sa-i faca dosar penal ? cum ar putea sa conteste asta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:49, 4 Mai 2015
Buna ziua,

Puteti s-o ajutati pe mama dvs dand declaratii in favoarea ei atunci cand sunteti chemata la politie. Nu va impacientati deocamdata pentru ca nu stiti daca se va ajunge sau nu in instanta. Cel mai bine pt mama dvs ar fi ca, daca e chemata la politie pentru audieri, sa isi angajeze un avocat care sa o asiste pe toata perioada cercetarilor penale si, daca e cazul, in instanta.

Succes,
Doar daca se face o plangere penala pentru infractiunea de lovire si alte violente puteti fi audiata de politie.

La divort nu prea conteaza daca l-a batut sau nu daca oricum vor sa divorteze amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire mihaella23 mihaella23 buna ziua,sotul meu m-a impins si m-a dat cu capul de tocul de la usa .am chemat politia si ei au chemat salvarea si m-au dus la spital.am traumatism ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)
Plingere penala ContSters202534 ContSters202534 am fost batuta de sot, santem in divort, am scos certificat medico legal si am facut plingere penala oare poate scapa bazma curata cu pile si cam cat dureaza ... (vezi toată discuția)