Gard cu fundatie din beton
Buna ziua. Am o intrebare referitoare la un gard construit de vecinul meu cu o fundatie de beton , fara sa lase gaurile de scurgere a apei fluviale. Acum gradina si jumatate din proprietatea mamei mele sunt inundate cu apa, ajungand pana la 40 de centimetri. Am solicitat comisie de constatare de la primarie, aceasta a venit a constatat cele reclamate de mama mea, i.a cerut documentele de constructie ale gardului, iar vecinul meu, acum solicita jumatate din cheltuielile de construire ale acesteia , daca noi dorim gauri in fundatia gardului construit de el.Mentionez ca mama mea se invecineaza cu acest vecin de 47 de ani, timp in care , vecinul nu a contribuit si nici nu a construit vr.un centimetru de gard intre vecinatati, singurul gard pe care el l.a construit, este acesta cu fundatie de beton care nu mai permite apelor fluviale sa se scurga si care au crerat pe proprietatea mamei mele, un adevarat helesteu pe o suprafata de 1000 mp.Ce este de facut, cui sa ma mai pot adresa, deoarece am sunat la pompieri si au zis ca daca apa nu a intrat in casa, este posibil ca sa ni se ceara plata pentru deplasarea echipei de pompieri pentru extragerea apei de pe terenul si gradina mamei mele.
Scurgere ape pluviale
ludo
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: detin o casa care se invecineaza cu altele , mai exact sunt cate 4 case , spate in spate , asa incat gradinile ... (vezi toată discuția)