avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... furt din familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

furt din familie

buna ziua si LA MULTI ANI ! sunt acuzat de sotie ca am furat din casa o suma de bani, 33000 de euro, ce risc in cazul acesta ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 19:28, 31 Decembrie 2009
In consideratia unor raporturi de familie , plangerea penala prealabila poate fi retrasa , asa incat sa opereze inlaturarea raspunderii penale
Pentru a se antrena raspunderea dvs penala in acest caz trebuie sa se faca dovada furtului....adica existenta acelor bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatia de furt impotriva unui dintre soti ContSters115122 ContSters115122 Buna ziua, Se poate formula o plangere la politie impotriva sotului/sotiei sub acuzatia de furt a unei sume de bani existente in casa, domiciliu comun ptr ... (vezi toată discuția)
Matusa hoata ContSters186014 ContSters186014 ..Buna ziua, stimati cititori! Am o mare nevoie de ajutor din partea d-vstra,dar sa incepem cu inceputul:in anul 2007 dupa o cearta cu sotia,mi-a sustras o ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti midax42 midax42 buna ziua, si la multi ani ! am mai pus aceasta intrebare si nu stiu unde gasesc raspunsul , Sunt invinuit de sotie in urma plecarii mele inopinante de acasa ... (vezi toată discuția)