avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire gard V
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire gard V

autorizatie de construire gard
Vecinul meu are teerenul cadastrat si intabulat in anul 2001. In anul 2020, si-a facut autorizatie de constructie pentru un gard, cu fundatie de beton. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- Autorizatia vecinului de construire a unui gard cu fundatie de beton , este valabila, tinand cont ca trebuia sa aiba cadastrul actualizat? Nu trebuia sa.si reactualizeze planul cadastral, tinand cont ca la data cadastrarii proprietatii lui, a construit fara a tine cont de masuratorile cadastrale?
- trebuia sa tina cont de vecinul pe care toate apele il inunda( cele provenite ploi, zapezi, etc...)
- Ce demersuri trebuie sa intreprind ca problema vecinatatilor noastre sa se rezolve cat mai repede.
multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Gard cu fundatie din beton litan litan Gard cu fundatie din beton Buna ziua. Am o intrebare referitoare la un gard construit de vecinul meu cu o fundatie de beton , fara sa lase gaurile de ... (vezi toată discuția)
Probleme de vecinatate... litan litan Probleme de vecinatate Buna ziua. De ceva timp ma confrunt cu urmatoarele probleme: 1 vecin de rea credinta care incalca proprietatea si nimeni nu ia nicio ... (vezi toată discuția)
Gardul se intabuleaza? Florin-V Florin-V Am un teren cu cadastrul si intabularea facute. Am si un plan topografic cu viza OCPI unde se mentioneaza faptul ca terenul este imprejmuit cu gard de ... (vezi toată discuția)