avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme de vecinatate...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme de vecinatate...

Probleme de vecinatate
Buna ziua. De ceva timp ma confrunt cu urmatoarele probleme:
1 vecin de rea credinta care incalca proprietatea si nimeni nu ia nicio masura
2. vecin care cu sfidare crunta construieste cu autorizatie un gard cu fundatie din beton fara sa lase brese de scurgere a apelor provenite de la ploi, zapezi, intre noi,
3. acelasi vecin care profitand de buna vecinatate , intra cu nonsalanta pe terenul meu si constrieste un gard din beton pentru care nu am cunostinta sa fi avut autorizatie de constructie
4 . O Primarie plina de neamurile acestui vecin
Sunt la capatul puterilor, nu mai gasesc solutii. Spuneti-mi va rog, pot deschide proces in orasul meu de domiciliu, si nu in orasul unde se afla cealalta proprietate cu probleme de vecinatate? Gasesc printre dvs. un avocat dispus sa ma ajute in acest sens, cap - coada? Probabil o sa ma intrebati de ce nu vreau sa deschid proces in orasul de care apartine cealalta proprietate a mea? simplu, ma tem ca acest vecin, fiind foarte influent sa nu ma faca sa "mor"cu dreptatea'n mana. De aceea inca mai sper ca in tara asta , mai pot gasi si Avocati dedicati clientului.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire gard v litan litan autorizatie de construire gard Vecinul meu are teerenul cadastrat si intabulat in anul 2001. In anul 2020, si-a facut autorizatie de constructie pentru un ... (vezi toată discuția)
Gard cu fundatie din beton litan litan Gard cu fundatie din beton Buna ziua. Am o intrebare referitoare la un gard construit de vecinul meu cu o fundatie de beton , fara sa lase gaurile de ... (vezi toată discuția)
Zapada de pe casa vecinului cade pe proprietatea mea cojocri61 cojocri61 Am un vecin care si-a construit casa in apropierea propietatii mele, unde am anexe gospodaresti. In fiecare iarna zapada de pe casa vecinului cade pe ... (vezi toată discuția)