avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este posibila împăcarea la TENTATIVA FURT CALIFICAT ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este posibila împăcarea la TENTATIVA FURT CALIFICAT ?

Este posibila împăcarea la TENTATIVA FURT CALIFICAT ?
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 14:31, 15 Ianuarie 2021
ART. 231*) c.p.
Plângerea prealabilă şi împăcarea
(1) Faptele prevăzute în prezentul capitol, săvârşite între membrii de familie de către un minor în paguba tutorelui ori de către cel care locuieşte împreună cu persoana vătămată sau este găzduit de aceasta, se pedepsesc numai la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
(2) În cazul faptelor prevăzute la art. 228, art. 229 alin. (1), alin. (2) lit. b) şi c) şi art. 230, împăcarea înlătură răspunderea penală.

Cand ati savarsit fapta ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Deci este posibila împăcarea ?
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua,
Potrivit dispozițiilor Legii 274/2020 (publicată în Monitorul Oficial din data de 26.11.2020), intrată în vigoare din 29.11.2020, împăcarea nu mai este posibilă în cazul infracțiunii de furt calificat.
La ce dată a fost săvârșită infracțiunea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal adi2018 adi2018 Buna ziua! Daca am dosar penal pentru furt calificat dar nu am primit nici amenda nici nimic,s a solutionat cazul pentru ca m am impcat cu partile ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terenul marincas2003 marincas2003 Detin 6 hectare de teren, pe care de trei ani, il lucreaza o societate comerciala, fara acte. Anul acesta, a fost semanat cu grau, iar eu l-am recoltat fara ca ... (vezi toată discuția)
Furt, retragere plangere AIAIOANA AIAIOANA Dupa noul cod penal,la incadrarea de furt ,daca se retrage plangerea,mai continua actiunea penala?Mentionez ca dosarul a fost inregistrat la judecatorie pe 31 ... (vezi toată discuția)