avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul salariu

Buna ziua !

Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
O angajata a societatii are o decizie pentru perioada 01.12.2020-31.12.2020 de reducere a programului de munca de 4 ore/zi, in temeiul ordonantei 132.(Norma ramane 8 ore)
Din 02.12.2020 pana in 07.12.2020 este pontata cu 4 ore( 4x4=16 ore), din 08.12.2020 pana in 11.12.2020 este in concediu de odihna(4 zile), iar apoi pana la sfarsitul lunii este in concediu de risc maternal.
Am operat in "SAGA" cele 4 zile de concediu de odihna, concediul medical si am inregistrat "reducere timp de lucru 50%" in perioada 01.12.2020-31.12.2020.
Programul imi calculeaza indemnizatia privind reducerea timpului de munca in cuantum de 75%, calculata ca diferenta dintre salariul de baza brut si salariul de baza aferent orelor lucrate, ca si cand persoana ar lucra normal toata luna. Nu stiu daca este corect si va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca , concediul medical "poate tine loc" de ore efectiv lucrate.Nu am gasit nicaieri un raspuns.

Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu medical- insarcinata monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua. In ultimele 6 saptamani am fost in concediu medical, sunt insarcinata si as dori sa stiu cat concediu medical am voie sa iau fara a trece pe risc ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in timpul concediului medical larisalaly larisalaly Buna ziua, Am un salariat care are concediu medical din martie 2016, in intervalul martie 2016 - septembrie 2017 a avut cod indemnizatie 14, din octombrie ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă in preaviz Smarin unicoms Smarin unicoms Bună ziua, Am rugămintea să imi clarificati următorul aspect: Daca un angajat care pe perioada preavizului ( 45zile) intra in concediu medical ( fapt ce ... (vezi toată discuția)