avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un primar ataca doi cetateni cu pumnii si primeste NUP ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un primar ataca doi cetateni cu pumnii si primeste NUP chiar daca exista filmare

In septembrie 2018 la depunerea semnaturilor la primaria Dârmănești pentru "Fara Penali in Functii Publice" primarul m-a atacat pe mine si colegul meu, impatind pumni fiind in exercitiul functiunii. Incidentul a aparut in presa scrisa si la TV pe toate canalele. Dupa 2 ani de cercetari procurorul da NUP si zice ca nimeni n-a facut nimic. Nu aminteste de loc de filmare si nici de certificatul medico-legal al colegului, le uita. Vreau sa atac rezolutia parchetului si eventual sa deschid proces. Imi trebuie un avocat specializat pe asa ceva din Pitesti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 18:39, 13 Ianuarie 2021
Consultati tabloul avocaților din Baroul Argeș dacă doriți neaparat sa fie de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios AIAIOANA AIAIOANA Am doua colege care mi-au facut plangere penala pt.inselaciune,fals si uz de fals.Dupa toate cercetarile s-a demonstrat ca nu este asa si am primit de la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata liviu- liviu- Salut.In urma unui accident auto din care a rezultat vatamarea corporala sa intocmit dosar de cercetare penala pt infractiunea prev.de art.184 alin.1si3 c.p. ... (vezi toată discuția)
Plangere rezolutie diferite? irinu irinu Buna ziua. Am depus o plangere la parchet inpotriva C.L.F.F.Z in care ceream doua art. respectiv 246.271.dupa cercetari am ramas putin surprins binenteles sa ... (vezi toată discuția)