avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , am divortat si am facut partajul prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , am divortat si am facut partajul prin instanta cu ...

Buna ziua , am divortat si am facut partajul prin instanta cu obligatia sa platesc o sulta in trei rate in valoare de 10000 de euro. Am achitat sulta prin transfer bancar direct in contul fostei soti . Acum nu vrea sa semneze la notar ca a primit aceasta suma ,eu am extraxele de cont ca dovada de plata dar la ROL unde urma sa inscriu apartamentul pe numele meu nu sunt recunoascute aceste extrase de cont. Ce solutii mai am din nou la tribunal dar costurile mi s-au parut enorme mi-au cerut 2000 de lei. Astept un sfat
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Ionel1959, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:41, 17 Ianuarie 2021
Sa va refuze in scris luarea in evidenta fiscala a dovezilor de plata si efectuarea modificarilor in baza acestora. Ulterior, puteti contesta in instanta desi nu cred ca va mai fi cazul.
Va referiți probabil ca v-a fost solicitaț un onorariu de2000 de lei.Daca e asa discutați si cu alti av, mai mult decat atat suma achitată o revuperati în cadrul cheltuielilor de judecată.Solutia este un proces în care instanța să constate că ați achitat sulta,fosta soție fiind parata.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da acesta a fost onorariu solicitat care este din pdv al meu foarte mult chiar daca cheltuielile de judeca le voi recupera candva de la fosta sotie , in prima faza le platesc eu.
Nici nu vor sa stea de vorba fara scrisoarea de validare a plati prin notariat
Dvs depuneti cerere scrisa la ei, anexati dovezile de plata in copie, luati nr de inregistrare pentru acea cerere si asteptati raspunsul.

Alte discuții în legătură

Achitare sulta dodorel62 dodorel62 Buna ziua. Eu am avut un proces de partaj si in urma acestu partaj eu am ramas cu casa si trebuie sa-i achit sulta fostei soti o suma de 500 milioane de lei ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj georgeconstantin georgeconstantin Buna ziua, V-am mai scris si va multumesc frumos pentru raspunsurile primite. S-a incheiat judecata de partaj la prima instanta si am facut apel,la ... (vezi toată discuția)
Declaratie de achitare a sultei pierre38 pierre38 Buna ziua, am divortat in 2009 de sotia mea pe cale amiabila, la partaj hotarindu-se ca sa-i platesc o sulta de 15000 euro, pentru jumatate din apartament.Ea ... (vezi toată discuția)