avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doi domni au luoat contoaru so pe baza unei analize ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doi domni au luoat contoaru so pe baza unei analize rezultă ...

doi domni au luoat contoaru so pe baza unei analize rezultă că a fost umblat la el...noi nu l-am atins .aici a stat cineva si era tot spart inclusiv carcasa de la contoar ..in prealabil sau facut lucrări în casa țărănească..acum a venit factura de o sută douazeci de milioane ...nu am de unde sa plătesc acceasta suma nici nu vreau nefiind vinovată ce e de facut..ne este frica sa nu ne tea curentu ..am primit foaie precum totu va ramine asa pînă se va stabili cine si cum e vinovat ..cit durează asta si ce trebuie sa asteptam..macar daca venea plata in rate mai mici

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu avarii Nicoleta32465567543 Nicoleta32465567543 Buna seara! Astazi in jur de ora 16:00 eu si o dubita ne.am atins foarte usor adica doar s-a murdarit masina, atat a mea cat si a celui pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului paulHD paulHD buna ziua luni 28 nov am lovit un audi aflat intr-o parcare i-am spart un stop si pt ca m-am speriat am fugit de la locul accidentului si ieri 1 dec a venit ... (vezi toată discuția)
Suspendare? pina cind? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ? (vezi toată discuția)