Dl Zaharia,am si eu o intrebare pentru dv
Eu si fostul meu sot nu ne'am putut intelege in niciun fel in privinta partajarii bunurilor mobile si imobile.
Am doi copii spre crestere si educatie ,rezultati din acea casatorie si daca eu ceream frigiderul si masina de spalat,apoi aia dorea si el. Daca spuneam aragazul si televizorul,la fel cerea si el
Am vrut ,prin ex,doar sa arat ca nu a fost un om cu care sa poti comunica si sa poti ajunge la o intelegere pe cale amiabila.
Prin urmare,partajul s'a defasurat pe cale legala,printr'un proces al naibii de costisitor, iar bunurile mobile i le'am cedat pe toate in favoarea lui, fapt anuntat printr'o sedinta publica undeva pe la inceputul verii acestui an.
Nici pana la ora actuala el nu a mai venit sa'si ridice ceva din apartamentul pe care l'am supus partajarii si in care locuiesc eu acum.
E un hoas in casa mea, pentru faptul ca ,cedandu'i lui toate cele din casa,eu mi'am cumparat ulterior tot felul de electrocasnice necesare unui trai decent,iar acum ma impiedic,practic de lucrurile lui.
Cum pot proceda in astfel de situatie,tinand cont ca habar nu am unde locuieste si niciodata,dupa divort,nu s'a putut purta cu el o conversatie linistita,matura.
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Un an nou mai bun!
:offtopic: Interventie moderator
@ spiridon vasilica
Nu este dorita postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Cu scuzele de rigoare, dl consilier,am sa fiu mai atenta pe viitor.
Va multumesc!
Un an nou fericit, la multi ani !