avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident bulgaria proces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident bulgaria proces

Bună ziua, anul trecut am fost implicat în Bulgaria ca și șofer într-un accident auto, soldat cu 2 victime. În România au obținut certificat medico legal una cu 80 și una cu 120 zile de spitalizare. Inițial ambele persoane nu au avut nici o pretenție financiara ca mai apoi sa dea firma de asigurări in judecata în România, eu fiind intervenit. Una din persoane și. A schimbat declarația și în Bulgaria spunând ca are pretenții financiare deși inițial nu a dorit nimic. Îmi puteți spune cu referire la ancheta în Bulgaria cam care ar putea fi finalul? Suspendare, plata bani etc? Din experienta sau auzite? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ghid auto 1999 1999 Am avut un accident cu mașina unui prieten care sa soldat cu 3victime care au avut nevoie de spitalizare.Aceste victime cer despăgubiri de la asigurarea ... (vezi toată discuția)
Refuz al procuraturii de eliberare documente catre asigurare flavy23 flavy23 Salut, Am fost implicat intr-un accident rutier. Soferul celeilalte masini era baut si nu avea permis, accidentul a fost soldat cu victime (fara ... (vezi toată discuția)
Procedura despagubire victima accident rutier croivali croivali pe data de 08 08 2014 ora 16.10 ma intorceam de la serviciu impreuna cu 3 colegi unul sofer ..pe drum a avut loc un accident foarte grav soferul a pierdut ... (vezi toată discuția)