avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vătămare corporală de persoane
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vătămare corporală de persoane

Buna ziua am făcut accident cu auto al firmei a fost lovitura din spate persoanele din mașină pe care am lovito nu a avut nimic dar a chemat salvarea șoferul au fost duși la spital pentru investigare care a dovedit că nu au nimic nu a avut nici o ora de spitalizare și mi-a suspendat permisul pana se soluționează cazul .merg cu dovada acum și pe dovada scrie vătămare corporală de persoane. Daca persoanele nu au nimic nici o fractura zgârietură de ce mi la suspendat permisul este ok așa decizie? Mai departe ce se va întâmpla ? Este primul meu accident de până acum.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2018
Daniel cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniel cristian , utilizator 21:14, 28 August 2018
Buna ziua!

Ce s-a retinut in cuprinsul procesului verbal ca prevedere legala in virtutea careia v-a fost suspendat permisul de conducere? Aveti cunostinta daca victimele au obtinut cu toate acestea Certificat medico-legal?
Este posibil ca efectele impactului sa fie resimtite de catre persoanele din autoturismul lovit abia dupa cateva zile.. Vorbesc din propria experienta.
Buna ziua nu știu nimic concret daca au fost eliberat certificate medico legale. Unde as putea să mă interesez?
Buna ziua! Ati putea sa va interesati la dosar, cand veti solicita studierea dosarului.
Cum se procedează?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni-vatamare corporala bogdanCLS bogdanCLS Buna ziua. In ziua de 10.10.2009 am reusit sa fac un accident, mai explicit am \"agatat\" un tanar in varsta de 18 ani pe trecea de pietoni. Acesta a suferit ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 7 luni-accident cu victima celebiadoina celebiadoina buna ziua!am o problema cu permisul care mi-a fost suspendat in august anul trecut dupa un accident cu un mopedist....acesta avea 0,15 alcool la etilotest dar ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima .(victima usor lovita) ContSters220408 ContSters220408 buna ziua in data de 01-09-2011 in judetul focsani am iesit de pe o stada si nu am acordat trecere unui autoturism l-am acrosat usor .avem semnu de cedeaza ... (vezi toată discuția)