avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Doresc lumuriri cu privire la aplicarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Doresc lumuriri cu privire la aplicarea prev art.47 ...

Bună ziua
Doresc lumuriri cu privire la aplicarea prev art.47 alin.3 pct.b, și alin.4 prin care 20 % din membrii unei asociații de proprietari care doresc alegerea unui nou președinte, rezilierea contractului individual de muncă al presedintelui intocmit in fals, reziliere contractului de mandat al președintelui interimar și a cenzorului, datorita intocmirii acestora cu nerespectarea prev Legii 196/2018, convoacă adunarea generală extraordinară.
- A fost intocmit un tabel nominal convocator nominal cu semnăturile a 20% proprietari din cadrul asociației necesar convocări. Mai este necesată procedura de convocare prin convocare expediată prin poștă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire pentru restul proprietari in număr de 145 care nu au semnat tabelul nominal convocator pentru ședință . Acesată procedură costa 7 lei + 7 lei = 14 lei
- Intrebare: - De unde găsesc cei 20 % de proprietari suma de 14 lei x 145 = 2030 lei pentru convocare și reconvocare expediată prin poștă cu confirmare de primire ?.temeiul legal.

- Multumesc persoanelor implicate in acordare punctului de vedere
Cel mai recent răspuns: 1qPaul , utilizator 23:57, 22 Ianuarie 2021
Mulțumesc . Apreciez răspunsul d.voastră.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Deci care este răspunsul d.voastră Dl. adaman la intrebarea mea punctuală

- Intrebare: - De unde găsesc cei 20 % de proprietari suma de x lei pentru convocare și reconvocare expediată prin poștă cu confirmare de primire ?. temeiul legal.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum e posibil să existe ca persoană juridică o asociație de proprietari ,,mamut", cu 7 blocuri a câte 330 de apartamente, în care locuiesc nu mai puțin de ... 2310 proprietari ? flory_mr flory_mr Cum e posibil să existe ca persoană juridică o Asociație de Proprietari ,,mamut\", cu 7 blocuri a câte 330 de apartamente, în care locuiesc nu mai ... (vezi toată discuția)
Abuz asociatie proprietari xiom xiom Buna ziua, Ce pot face daca presedinta asociatiei de proprietari , administratorul si ceilalti din comitet si-au instalat mai multe calorifere in apartamente ... (vezi toată discuția)
Reconvocare adunare generala a asociatiilor de proprietari medut_pitic medut_pitic Buna ziua Poate cineva sa imi confirme ca se poate face reconvocarea Adunarii Generale in caz de lipsa forum la 10 minute mai tarziu? \"Adunare General va ... (vezi toată discuția)