avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un I.F.și am cumpărat un spațiu mobil (Chioșc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un I.F.și am cumpărat un spațiu mobil (Chioșc )care este ...

Am un I.F.și am cumpărat un spațiu mobil (Chioșc )care este situat pe un teren al primăriei cu contract de închiriere pe un an de zile și cei de la primărie nu n-ai vor să-mi reanoiasca contractul pe motiv ca nu am contract de vânzare cumpărare notariala cadastru .Eu dețin actele spațiului și un contract de vânzare cumpărare încheiat într-un birou de avocatura pe care cei de la primărie zice ca este nul.Ce as mai putea sa fac in aceasta situație .Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 15:13, 14 Ianuarie 2021
Sa mergeti la un birou notarial si sa incheiati acolo un contract de vanzare valabil (in forma autentica), in urma caruia sa fiti si intabulat in cartea funciara a imobilului, astfel incat sa puteti incheia cu primaria un contract prin care sa dobanditi folosinta terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilerii juridici mai pot face contracte v-c imobile fara carte funciara? Beluta Beluta Bună ziua, un consilier juridic (definitiv) poate intocmi/redacta un contract vanzare cumparare (fiind vorba de un membru din familie care detine un imobil ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie pe teren inchiriat chriss81 chriss81 Buna ziua Se poate intabula o constructie(spatiu comercial) situata pe un teren inchiriat de la primarie si care se afla pe domeniul public? Multumesc, (vezi toată discuția)
Intabulare lia19 lia19 Buna ziua.Am si eu nevoie de un raspuns.Pot intabula un apartament cu destinatia de spatiu comercial situat intr-o cladire a CENTROCOP fara a detine un ... (vezi toată discuția)