avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare constructie pe teren inchiriat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare constructie pe teren inchiriat

Buna ziua

Se poate intabula o constructie(spatiu comercial) situata pe un teren inchiriat de la primarie si care se afla pe domeniul public?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:33, 28 Aprilie 2023
Probabil este vorba de un teren concesionat, dar asta mai putin conteaza, raspunsul este ca DA, puteti intabula constructia.
Bună ziua,în anul 2013 am cumpărat un chioscdin pvc care este situat pe un teren al primăriei pt care am contract de inchiriere pe care primaria mi l reînnoiește din doi în doi ani.Acum au spus ca nu o sa mai prelungească acordul de funcționare al chioscului dacă nu aduc extras de carte funciara,e normal ?chioșcul este demontabil si e pe terenul primariei iar din ce am înțeles eu nu se poate face cadastru.
constructiile temporare nu se intabuleaza. e posibil ca primaria sa doreasca eliberarea spatiului. asa s-a intamplat in Bucuresti in primariatul lui Basescu, dar mult mai brutal
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare karra karra am o situatie cel putin ciudata: eu sunt proprietar pe cladiri, terenul il am inchiriat de la x ce l-a concesionat de la z. vreau sa-mi intabulez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație ... Bună ziua!! Mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație valabile,pe terenul Primăriei!!Clădirea a fost construită în \'98,și am dobindit-o ... (vezi toată discuția)
Este necesara autentificarea? doinytza doinytza Cumpararea de catre o firma a unui chiosc proprietatea unei persoane fizice , pentru a comercializa produse ,necesita sau nu incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)