avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am sunat astazi la arhiva judecatoriei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am sunat astazi la arhiva judecatoriei de apel unde ...

Buna ziua! Am sunat astazi la arhiva judecatoriei de apel unde s a pronuntat hotararea mea pe care am si primit-o zilele acestea sa intreb daca dosarul meu s a intors la judecatoria de fond si cei de acolo au spus ca nu au sosit "dovezile" din partea celor doua parti la dosar pentru a putea fi trimis... In ce consta mai exact aceste dovezi? Despre ce este vorba? Va multumesc
Dovezile de comunicarea deciziei de apel. Asteptati intoarcerea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de fond Dana 14 Dana 14 Buna ziua!Am o mica problema..Un dosar trebuie sa se intoarca de la Curtea de Apel la prima instanta..Am tot sunat la Curtea de Apel si mi s-a spus ca luni a ... (vezi toată discuția)
Comunicare judecatoreasca neprimita timp de peste 1 an sorin67 sorin67 E vorba de un proces civil inceput cu o plangere depusa in instanta impotriva unui proces-verbal de contraventie de circulatie rutiera avand ca solutie a ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)