avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am o problema cu cei de la Enel. Mai exact ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am o problema cu cei de la Enel. Mai exact am transmis ...

Buna ziua. Am o problema cu cei de la Enel. Mai exact am transmis indexul prin aplicatie si se sterge automat uneori. Le am transims si pe e-mail si telefonic si ei nu imi emit facturile la timp si conform indexului transmis. Pentru perioada 20 octombrie - 24 noiembrie am primit factura pe 5 ianuarie si am un consum mare toata casa este pe curent inclusiv incalzirea. Trebuie sa primesc factura lunar nu 2 luni cumulat si ma forteaza sa platesc o suma mare. Le am cerut un discount la factura pentru ca au gresit si este a doua oara. In perioada septembrie 2019 - mai 2020 nu au emis nici o factura si am primit in iunie 2020 o factura de 5.000 de lei. Ii pot da in judecata? Ce pot obtine? Care sunt costurile pentru a face acest lucru si ce se intampla daca pierd procesul? Multumesc

Alte discuții în legătură

Factura supraevaluata enel cosnel cosnel La data de 05.05.2019 am primit pe e.mail factura ENEL de regularizare in valoare de 9743,81 lei pentru locul de consum unde sunt titular contract. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Enel Leonarderredi Leonarderredi Buna seara, detin un teren achizitionat in anul 2011 , tot atunci incheind un contract defurnizare curent electric cu ENEL incapand totodata lucrarile la ... (vezi toată discuția)
Consum exagerat de mare la electricitate giuica_cosmina giuica_cosmina Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Contoare inversate intre apartamente de anul trecut din Iunie 2019, s-a rezolvat problema abia acum (dupa nenumarate ... (vezi toată discuția)