avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,cam in cat timp i se restituie angajatorului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,cam in cat timp i se restituie angajatorului banii ...

Buna ziua,cam in cat timp i se restituie angajatorului banii pe concediul medical de la cas
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 14 Ianuarie 2021
Si in cativa ani ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas Univ Univ Buna ziua, Imi puteti spune, va rog in procente care este contributia angajatorului la stat pentru CAS, ASS, si partea de SOMAJ? Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Contract de munca Dana Salomia Dana Salomia Buna ziua. Am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Sora mea lucreaza de cativa ani la o firma si acum, insarcinata fiind a descoperit ca nu are ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical alexa_a alexa_a Buna ziua, Stie cineva daca se poate face refuzul platii concediului medical. Un angajat este in concediu medical de 4 luni, pe motiv ca a vrut sa isi ... (vezi toată discuția)