avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, As dori sa fac o modificare de salariu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, As dori sa fac o modificare de salariu maine, insa ...

Buna seara,

As dori sa fac o modificare de salariu maine, insa vreau ca aceasta modificare sa fie valabila toata luna adica incepand cu ianuarie salariatul x sa aiba salariul.... Cum este corect sa procedez. Scriu act aditional nr ... din 15.01.2021 prin care spun ca incepand cu 01.01.2021 se modifica salariul.... sau trebuie sa scriu act aditional nr... din 31.12.2020? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 15 Ianuarie 2021
act aditional nr... din 31.12.2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect faptul ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect faptul ca salariile minime pe economie se modifica incepand cu data de 13.01.2021? (vezi toată discuția)
Incetare cim - clauza de telemunca AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Un salariat are incheiat un act aditional cu clauza de telemunca pana la [b]31.12.2020 (inclusiv).[/b] Contractul acestuia inceteaza cu data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)