avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect faptul ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca am inteles corect faptul ca salariile minime pe economie se modifica incepand cu data de 13.01.2021?
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 09:50, 28 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
HG 4/2001 a intrat in vigoare de la 13.01.2021 .... insa , salariile pot fi modificate de la 01.01.2021, cu conditia ca actul aditional sa fie incheiat cel mai tarziu la 31.12.2020.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. cu ce data vom modifica pina la urma sal minim.dl ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Cu ce data vom modifica pina la urma sal minim.Dl Catu decl ca se poate modifica cu 01.01.2021 iar HG spune ca la data publicarii in M.O, adica ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori sa fac o modificare de salariu maine, insa ... luminita29 luminita29 Buna seara, As dori sa fac o modificare de salariu maine, insa vreau ca aceasta modificare sa fie valabila toata luna adica incepand cu ianuarie ... (vezi toată discuția)
Salariat aflat in concediul de odihna in luna ianuarie 2021. ... LaurentiuCulea LaurentiuCulea Salariat aflat in concediul de odihna in luna ianuarie 2021. Cum procedam cu majorarea salariului minim? Retroactiv de la 1 ianuarie 2021? Din 13.01.2021 cf. ... (vezi toată discuția)