avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitarea de drept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitarea de drept

Bună seara!
Doresc să depun o cerere către instanță pentru a se constata reabilitarea de drept.
Deși au trecut mai bine de 5 ani, reabilitarea de drept nu a fost constatată din oficiu.
Doresc să știu dacă pot trimite prin poșta această cerere către instanța unde a fost judecată cauza? Există taxă de timbru, ce trebuie achitată, pentru acest tip de cereri?
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
Iulia Iordache, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulia Iordache , utilizator 00:48, 15 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare sentinta civila SorinIulian SorinIulian Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri legate de legalizarea unei sentinte. Am facut o plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)
Cerere de reabilitare formulare, costuri, durată Luciann739 Luciann739 Buna seara In trecut am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani jumatate cu suspendare sub supraveghere si un termen de incercare de 7 ani!! Anul acesta s a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să formulez o cerere de reabilitare judecătorească ... Andrei20245 Andrei20245 Bună ziua! Doresc să formulez o cerere de reabilitare judecătorească și aș dori să aflu dacă, pot să formulez și să înregistrez cererea și să ... (vezi toată discuția)