avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de reabilitare formulare, costuri, durată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de reabilitare formulare, costuri, durată

Buna seara
In trecut am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani jumatate cu suspendare sub supraveghere si un termen de incercare de 7 ani!! Anul acesta s a incheiat aceat termen atat supravegherea cat si termenul de incerecare!
Condamnarea a fost pt conducere fara permis!
Recent mi am scos cazierul insa am constatat ca nu s a facut reabilitarea de drept !
As dorii sa stiu care este modalitatea de dormulare a cererii ,ce timbru trebuie atasat
Si daca pot apela un avocat sa faca acest lucru si cam ce onorari se percept pt o simpla formilare si depunere
De asemenea m ar interesa aprox cat dureaza pana se efectueaza stergerea cazierului odata formulata cererea
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2020
Luciann739, utilizator
Cel mai recent răspuns: Luciann739 , utilizator 02:54, 30 Iulie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
București

Liviu Voinea a scris:

Buna seara!

Din ce zona sunteti?

~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,
Nu se plateste nicio taxa si, de asemenea, nu ar trebui sa dureze mai mult de un termen de judecata.
Cu cat se trimite cererea mai repede catre instanta, cu atat se solutioneaza si dosarul mai repede.
Onorariile difera in functie de avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2020
Duca Oana, Avocat
Va mulțumesc pentru răspunsul prompt și la subiect

Duca Oana a scris:

Buna seara,
Nu se plateste nicio taxa si, de asemenea, nu ar trebui sa dureze mai mult de un termen de judecata.
Cu cat se trimite cererea mai repede catre instanta, cu atat se solutioneaza si dosarul mai repede.
Onorariile difera in functie de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când se șterge cazierul după o condamnare cu suspendare la 1,5 ani și perioadă de supraveghere de 3 ani? OanaPirvu OanaPirvu Buna ziua. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Cand se sterge cazierul dupa o condamnare cu suspendare la 1,5 ani si perioada de supraveghere de 3 ... (vezi toată discuția)
Buna seara. cum se poate sterge "conducere cu permisul suspendat" ... Anna393 Anna393 Buna seara. Cum se poate sterge \"conducere cu permisul suspendat\" si \"sub influenta peste limita admisa\" din cazier? Care este procedura? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar habibic habibic in cat timp se sterge din cazier o condamnare la amenda penala ,cu suspendare? (vezi toată discuția)