avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat timp se pastreaza in arhiva societati ,Registrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat timp se pastreaza in arhiva societati ,Registrul unic al ...

Cat timp se pastreaza in arhiva societati ,Registrul unic al foilor de parcurs,Foile de parcurs?este legal ca numarul foilor de parcurs sa aiba diferente de numar adica azi am foaia 567 iar dupa 3 ore sa fiu pus pe o alta masina si sa mi-se dea o alta foaie cu numar (exemplu)990 iar societatea sa aibe un numar50 de masini (societate de salubritate),si termenul pentru pastrarea condica alcoolscopica.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 15 Ianuarie 2021
Operatorul de transport rutier are obligaţia să deţină la sediul sau sau/şi la sediul punctului de lucru, al filialei sau al sucursalei, în funcţie de categoria şi de tipul transportului rutier executat, următoarele documente:
- evidenta foilor de parcurs emise, precum şi matca blocurilor de foi de parcurs utilizate sau evidenta pentru fiecare cursa a diagramelor tahograf pentru o perioadă de 2 ani;
(NORME METODOLOGICE din 4 decembrie 2001 de autorizare şi efectuare a transporturilor rutiere şi a activităţilor conexe acestora)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea foilor de parcurs in institutiile publice ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua ,lucrez intr-o institutie publica unde foile de parcurs transport persoane am inteles ca sint obligatorii. Sint incadrat ca si Consilier,ne avand ... (vezi toată discuția)
Lege foaie de parcurs nistorsc nistorsc care este legea care impune obligativitatea foii de parcurs? daca nu este legiferata, de ce este ceruta de Garda Financiara? (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)