avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Zilele libere platite pt supravegherea copiilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Zilele libere platite pt supravegherea copiilor si 12 ani,in ...

Buna
Zilele libere platite pt supravegherea copiilor sub 12 ani,in cuantum 75% din salar se da si cand esti pe concediul medical? (Izolare si post covid 100% platit)
Pe concediu de odihna si concediu fara salar am citit.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
alexandra222, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra222 , utilizator 22:07, 18 Ianuarie 2021
Pe durata concediului medical nu primiti asa ceva, ci indemnizatia de concediu medical.
Lucrez in sanatate...si imi sunt platite zilele libere,pt supravegherea copilului sub 12 ani,nu pot sa imi iau libere.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Pe durata concediului medical nu primiti asa ceva, ci indemnizatia de concediu medical.

Concediul medical nu inseamna zile libere. ....pe durata acestui aveti primi indemnizatia aferenta acestuia.
Multumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Concediul medical nu inseamna zile libere. ....pe durata acestui aveti primi indemnizatia aferenta acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical covid. bulzanv bulzanv Concediu medical COVID se calculeaza 100% , primele 5 zile calendaristice suportate de ? urmatoarele suportatte de FNUSS multumesc pt raspuns (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale anairam_unid anairam_unid Cum se calculeaza media zilnica pt concediul de odihna si concediul medical? (vezi toată discuția)