Buna ziua.,
Am depus o contestatie la executare respinsa de instanta, fond si apel. Insa am contestat lipsa calitatii de reprezentant legal si sau conventional. Am motivat acest lucru prin aceea ca nu exista nici un act din care sa reiasa cine este reprezentantul legal al societatii dar si ca imputernicirea facuta este pe numele firmei si nu are trecut nici un nume eal reprezentantului legal pe ea. Judecatorul s-a limitat doar la a motiva ca exista o imputernicire avocatiala si astfel este dovedita calitatea de reprezentant conventional, fara amai motiva in nici un fel. In acest caz consider ca s-a facut o motivare superficiala si contrara legi, pot depune recurs in anulare ? totodata mentonez ca am depus o cerere de amanare judecata si am si cerut ca instanta sa ceara avocatei depunerea la dosar a contractului de asistenta incheiat cu intimata, insa nu am trecut la partea de proba acest lucru ( nu cred ca m-am exprimat bine, in cerere se trec motivele de fapt, de dprept si apoi la probe se scrie ce se solicita. Eu am solicitat in cerere nu la partea aia de probe) se poate considera ca am cerut proba cu inscrisuti contractul de asistenta? Multumesc.
Si cu ce va ajuta dacă av depunea contractul de asistenta,care era relevanta si utilitatea probei ce anume demonstrați?Marea majoritate s celor care se reprezinta singuri (asa cum pare a fi cazul dvs)se , legende lucruri fără relevanță sau irelevante redusă,raman fixați pe anumite probleme ce se ivesc în proces dar pierd din vedere altele.Daca ati pierdut.in fond si apel sansele sunt infime într-o cale extraordinara de atac.Trebuia să apelați la un av macar pt a va formula contestația..Acum e tardiv.
In finalul cererii se trec probele de care intelegeti dvs sa va folositi. Exemplu: inscrisuri. Contractul de asistenta si reprezentare juridica este un INSCRIS. Instanta probabil va intreba de ce este relevanta depunerea contractului si acolo va trebui sa motivati solicitarea.
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Totusi oameni apeleaza la aceste site-uri tocmai pentru ca au apelat la un avocat si au pierdut sau nu au avut bani pentru avocat mai ales ca au popriri pe cont. Iar un avocat gratis e ca si cum nu-l ai ( din proprie experienta vorbesc de ambele cazuri). In cazul meu era relevant acest lucru deoarece exista un cesionar creditor si un mandatar al acestuia , iar avocatul era clar angajat de mandatar si nu de cesionarul creditor ( nu cred ca un avocat lucreaza gratis), inclusiv cererea de executare era semnata de avocatul mandatarului, iar imputernicirea avocatiala era facuta in numele unei firme fara a se trece reprezentantul legal. Insa nu am trecut al dovezi proba cu inscrisuri contract avocatial, ci am cerut in cuprinsul cererilor mele. Asta si intrebam, daca se poate considera ca am cerut aceasta proba daca nu e trecuta acolo ci doar in cuprinsul cererii.
Multumesc.
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Totusi oameni apeleaza la aceste site-uri tocmai pentru ca au apelat la un avocat si au pierdut sau nu au avut bani pentru avocat mai ales ca au popriri pe cont. Iar un avocat gratis e ca si cum nu-l ai ( din proprie experienta vorbesc de ambele cazuri). In cazul meu era relevant acest lucru deoarece exista un cesionar creditor si un mandatar al acestuia , iar avocatul era clar angajat de mandatar si nu de cesionarul creditor ( nu cred ca un avocat lucreaza gratis), inclusiv cererea de executare era semnata de avocatul mandatarului, iar imputernicirea avocatiala era facuta in numele unei firme fara a se trece reprezentantul legal. Insa nu am trecut al dovezi proba cu inscrisuri contract avocatial, ci am cerut in cuprinsul cererilor mele. Asta si intrebam, daca se poate considera ca am cerut aceasta proba daca nu e trecuta acolo ci doar in cuprinsul cererii.
Multumesc.