flory_mr
Dau un exemplu:
Pe luna Noiembrie 2020 la fondul de reparații apare o suma măricică care eu personal nu am știut despre ce este vorba , pe la colțuri am aflat ca sau apucat sa zugrăvească scările fără a anunța ceva și pot să spun că este o sumă destul de frumușică, aproape 70000 lei.
Am făcut o petiție la președinte și am cerut explicații, am fost invitat acum câteva zile unde mi sau prezentat niște hârtii , de ce spun hârtii pentru ca totul era de mana scris inclusiv convenția civila, ofertele, dar nu au prezentat dovada cine le a dat aprobare sa facă lucrarea . Au încercat sa ma convingă ca în adunarea din luna Martie 2020 au adus registrul de procese verbale ... nimic ... i am întrebat și răspunsul știți care a fost, au primit propuneri de la proprietari sa zugrăvească scările, spuneți ce pot face când deja lucrarea se apropie de sfârșit !
Sau alt exemplu:
Tot o lucrare care după părerea mea este putin importantă dar unde sau cheltuit bani mulți fără a se informa locatarii:
Au turnat la scara de la intrare 2 - 3 galeți de ciment si in spate la ghena cu una doua mai mult si cat credeti ca a facut toata afacerea 2200 lei de scara a 4 ( patru ) scari , faceti socoteala
Am sunt președintele acum câteva zile pentru ca intamplator am aflat acest lucru sa facă o analiza asupra acestei situatii si sa mi comunice la ce rezultat a ajuns , pai a mi sunat ?
Urmează să-i fac o petitie unde am sa solicit explicatii si sa mi prezinte unele documente pe care le am văzut cu ocazia cand m am prezentat anterior , am discutat ceva legat de lucrare dar necunoscând despre ce este vorba pana ma informez ama zis sa nu ma implic pentru ca ma abureau
Am intrebat oameni care se pricep mai bine decat mine cam care ar fi costul unei asemenea lucrări, rezultatul este dezastruos, in medie cam 500-600 lei de scara , pai pana la 2200 lei de scara , ce facem ? oamenii nu stiu asa cum nici eu nu am stiut .
Drept sa spun nu stiu ce sa fac ca sunt cam singur, ce ma invatati sa fac.
~ final discuție ~