avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna , socrii mei erau amândoi trecuți în actul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna , socrii mei erau amândoi trecuți în actul de proprietate ...

Buna , socrii mei erau amândoi trecuți în actul de proprietate al apartamentului în care locuiau. Socrul meu a decedat de curând.
Este nevoie de succesiune pentru că soacra mea sa fie proprietara întregului apartament sau e suficient faptul că apare în actul de proprietate?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:32, 16 Ianuarie 2021
Trebuie făcută succesiunea
iar dupa ce dezbat succesiunea si copilul ei va fi coproprietar.
Socrii mai au copii în afară de soțul/soția dumneavoastră`? Și copii moștenesc averea părinților, nu numai soțul supraviețuitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si cota parte. hdanny hdanny Socrul si soacra mea detin doua proprietati. Un apartament si o casa. Soacra a decedat. Socrul meu vrea sa deschida succesiunea. Sotia mea mai are o sora. ... (vezi toată discuția)
Succesiune,mostenire m_62_marius m_62_marius Buna ziua Poate ma invatati cum trebuie procedat.In aprilie 2009 a murit socrul meu,soacra traieste.Sotia este unica mostenitoare . Trebuie sa fac vreun act ... (vezi toată discuția)
Moștenire Mihaela Drăghici Mihaela Drăghici Buna ziua ! Soțul meu a murit acum 5 ani , socrul meu sa prăpădit și el după 2 ani , soacra mea încă trăiește ! Întrebarea mea este dacă nepoata ... (vezi toată discuția)